Pension 444 skiareál Herlíkovice Bubákov - Vrchlabí - Herlíkovice - Silvestr 2024

Pension 444 ubytování Skiareál Herlíkovice Bubákov Pension 444 skiareál Herlíkovice Bubákov Pension 444 a okolí Společná jídlena s kuchyní / společenská místnost
Společná jídlena s kuchyní / společenská místnost Pokoj 1 pro 4 osoby Pokoj 1 pro 4 osoby Pokoj 2 pro 4 osoby

...více fotek na e-chalupy.cz

Pension 444 s kapacitou 33 lůžek v 10 pokojích nabízí ubytování přímo ve skiareálu Herlíkovice - Bubákov, necelé 3km od centra města Vrchlabí směrem na Špindlerův Mlýn. Objekt je rozdělený na dvě části, které je možné si pronajmout dohromady nebo každou zvlášť pro až 17 osob.

Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Veškeré vnitřní prostory nabízí připojení k bezdrátové síti Wi - Fi. Naši hosté mají k dispozici velkou společenskou místnost s plně vybavenou kuchyní. V kuchyni jsou k dispozici 2x lednice, samostatný mrazák, 2x sklo - keramická deska, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, automatický kávovar a 2x myčka nádobí, atd. vybavení dle potřeby doplňujeme a obměňujeme. V jídelně se nachází 3x dvojitý stůl s 8 židlemi a 2x stůl s lavicemi, ve kterých jsou uloženy deskové a jiné vědomostní hry.

Cena Silvestru 2024: 60000,- kč

Upřesňující podmínky: za týdenní pobyt

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 34 osob. Penzion nabízí k ubytování 10 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vrchlabí - Herlíkovice pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook