Hotel U Beránků - Libochovice - Silvestr 2024

Hotel U Beránků ubytování Libochovice Hotel U Beránků Libochovice Dvoulůžkový pokoj de luxe s přistýlkou Libochovice - Penzion - 3 Libochovice - Penzion - 4
Snídaně Pinza romana v naší restauraci Dezerty s čokoládou koláče k snídaním

...více fotek na e-chalupy.cz

Hotel U Beránků se nachází přímo v centru města Libochovice v krásné lokalitě Českého středohoří. Nabízí ubytování v rodinných pokojích s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Z většiny pokojů je navíc krásný výhled přímo na zámek Libochovice. Všechny pokoje byly kompletně rekonstruovány v roce 2020 a mají pohodlné postele z masivu. Hotel disponuje velkou společenskou místností, která slouží spolu s terasou ke stravování nebo k odpočinku během celého dne. Pořádají se zde akce, rodinné oslavy, firemní večírky a svatby pro až 35 hostů. K dispozici je také televize a možnost pořádat Teambuilding pro firmy s předem dohodnutým cateringem. V sezoně je k dispozici terasa v atriu hotelu. Vaši psí miláčci (pouze malá plemena) jsou u nás též vítání za poplatek.

Pokud máte chuť na sladké nebo slané, můžete si posedět u sklenky vína z blízkých Velkých Žernosek nebo si dopřát točené pivo z rodinného pivovaru Radegast. Hotel U Beránků nabízí kontinentální nebo à la carte snídani. Recepce je otevřená od 15.00 do 22.00 hodin.

Cena Silvestru 2024: 700,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr od 28.12. 2024 - 1.1 2025

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 29 osob. Penzion nabízí k ubytování 10 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Libochovice pro rok 2024 v penzionech pro oblast České středohoří.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook