Apartmány a wellness Pod Strání - Orlické Záhoří - Jadrná - Silvestr 2024

Roubenky Pod Strání vpravo "Velkej" s APT, proti "Malej" vstup a schody do APT společná světnice v přízemí - jídelní stůl
společná světnice v přízemí - sedačka, TV, kachlová kamna APT Ptáček světnice, kuchyň+TV APT Ptáček světnice, jídelní stůl + kuchyň APT Ptáček světnice, jídelní stůl, TV, schody, okno

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmány Pod Strání jsou situovány v jedné ze dvou roubenek. Tyto stylové pohádkové roubenky se samostatným wellness, dokončené v roce 2023,se nachází v Jadrné, v horní části Orlického Záhoří. Spodní hranici pozemku ve výšce 705m n. m., přímo pod nejvyššími vrcholy Orlických hor, lemuje ledový horský potůček. Tato nádherná oblast s kouzelnou přírodou v zapadlém severovýchodním koutu naší republiky nám naprosto učarovala. Nyní můžete při seznamování se zdejší krajinou využít krásné roubenky s vysokým standardem ubytování, dobovou vizáží a maximálním komfortem.

Pronajmout si můžete jeden ze dvou apartmánů v roubence „Velkej“ (APT Ptáček nebo Kytička) nebo celou roubenku „Malej“ (max 14 osob) a nebo také obě dohromady pro celkem 29 osob - viz. prezentace níže.

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Upřesňující podmínky: 28.12.2024 - 4.1.2025 (či dle domluvy)

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 15 osob. Apartmán nabízí k ubytování 5 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Orlické Záhoří - Jadrná pro rok 2024 v penzionech pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook