Apartmán Simon - Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Silvestr 2024

Apartmán Simon pronájem Mlýnický Dvůr Apartmán Simon Horský resort Buková Hora Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Apartmán - 3 Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Apartmán - 4
Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Apartmán - 5 Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Apartmán - 6 Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Apartmán - 7 Červená Voda - Mlýnický Dvůr - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme ubytování v novém apartmánu Simon který leží v obci Červená Voda, část Mlýnický dvůr, v okrese Ústí nad Orlicí. Apartmán se nacházejí v bezprostřední blízkosti lyžařského střediska Buková hora, které spojují 5 sjezdových trati, vedoucí na Bukovou horu z tradičního střediska Čenkovice a z novějšího moderního areálu Červené Vody. Ten vám nabídne dvě nejdelší sjezdové tratě Orlických hor a nejmodernější čtyřsedačkovou lanovkou, která jako jedna z mála v České republice poskytuje komfort v podobě vyhřívaných sedaček. Sedačky jsou navíc kryté „bublinou“ chránící lyžaře a snowboardisty při méně příznivém počasí. Součástí služeb jsou Apres ski bary na obou stranách a moderní restaurace. Velkým lákadlem na Bukovce se staly funparky, snowparky a různé zábavné zóny, které baví celé rodiny.

Překrásná příroda Orlických hor zde v zimě vytváří ideální podmínky pro lyžování a skialpinismus, v létě zase malebné prostředí pro turistiku a cykloturistiku.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: 26.12.do 1.1.2025

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 7 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Červená Voda - Mlýnický Dvůr pro rok 2024 v penzionech pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook