Apartmán Na Hůrce - Horní Planá - Hůrka - Silvestr 2024

Apartmán Na Hůrce pronájem Horní Planá Apartmán Na Hůrce Apartmán Horní Planá - Hůrka ubytování Apartmán Na Hůrce pronájem Lipensko Přístup do domu
Horní Planá - Hůrka - Apartmán - 5 Horní Planá - Hůrka - Apartmán - 6 Obývací pokoj Kuchyňský kout

...více fotek na e-chalupy.cz

Vítejte v našem útulném apartmánu Na Hůrce u nádherné Lipenské přehrady! Apartmán je ideální volbou pro vaši dovolenou plnou klidu a relaxace v překrásném okolí přírody. Náš apartmán se nachází v blízkosti břehu Lipenské přehrady, což vám poskytuje skvělou příležitost vychutnat si vodní aktivity a krásné výhledy na jezero. V blízkém okolí najdete také mnoho turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do malebného prostředí Národního parku Šumava. Bez ohledu na to, zda preferujete pěší výlety, cyklistiku nebo vodní sporty, zde najdete mnoho možností pro aktivní odpočinek.

Samotný apartmán nabízí moderní interiér pro vaše pohodlí. Disponuje prostornou ložnicí, elegantním obývacím pokojem s televizí a plně vybavenou kuchyňskou linkou s veškerými potřebnými spotřebiči. Terasa je ideálním místem pro relaxaci a posezení s výhledem na přírodu. Součástí apartmánu je také bezplatné Wi - Fi připojení a parkovací místo pro vaše pohodlí. V našem apartmánu se můžete cítit jako doma a užívat si klidného a komfortního prostředí. Nejenže zde budete mít soukromí, ale také výhodu blízkosti k mnoha atrakcím a aktivitám v okolí. Budeme se snažit, aby váš pobyt byl co nejpříjemnější, a rádi vám poskytneme rady a tipy na výlety a zajímavosti v okolí.

Cena Silvestru 2024: 3000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 1 noc

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Horní Planá - Hůrka pro rok 2024 v penzionech pro oblast Šumava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook