Chalupa u sjezdovky - Albrechtice v Jizerských horách - Silvestr 2024

Chalupa u sjezdovky pronájem apartmánu v Albrechticích Jizeské hory pohled z venkovního sezení Chalupa Detoa Albrechtice v Jizerských horách příjezd k chalupě - dvougaráž
obývací pokoj kuchyň, sezení ložnice ložnice

...více fotek na e-chalupy.cz

Luxusní apartmány. První 2 + KK / cca 45 m /, pro 4 - 5 osob. Druhý apartmán 2 + KK / 32 m /, pro 4 osoby Apartmány jsou součástí nově postavené chalupy, každý se samostatným venkovním vchodem a krásným výhledem do okolí. Celkový počet ubytovaných v obou apartmánech je 9 osob. V provozu od 1.12.2023.Chalupa se zahradou je oplocená a přímo u sjezdovky Detoa. Dvougaráž pod signalizací. Na ski areál Detoa je vstup brankou, přímo ze zahrady.

Velké využití v zimě i v létě. Ski areál Tanvaldský Špičák, Světlý vrch, lyžařská škola Detoa, běžecké tratě. Turisticky mnoho zajímavých míst v okolí. Bikepark Tanvaldský Špičák, cykloturistika. Výlety - Jizerka. Protržená přehrada, vodní nádrž Souš, rozhledny. Harrachov 15 km.

Cena Silvestru 2024: 14000,- kč

Upřesňující podmínky: 5 nocí

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Albrechtice v Jizerských horách pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook