Apartmány na Krásné Vyhlídce - Liberec - Horní Hanychov - Silvestr 2024

Apartmány na Krásné Vyhlídce Liberec - Horní Hanychov Apartmány na Krásné Vyhlídce Liberec Liberec - Horní Hanychov - Apartmán - 3 Liberec - Horní Hanychov - Apartmán - 4
Liberec - Horní Hanychov - Apartmán - 5 Liberec - Horní Hanychov - Apartmán - 6 Liberec - Horní Hanychov - Apartmán - 7 Liberec - Horní Hanychov - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Naše apartmány nabízejí velmi prostorné ubytování pro naše hosty (90 m²); naše velká koupelna má vanu i sprchový kout. Při stavbě a zařizování bytů v prosinci 2021 jsme kladli důraz na použití pevných přírodních materiálů - především dřeva. Také jsme se vyhýbali nákupu levně vyrobeného nábytku.

Jsme pár se dvěma dětmi a bydlíme v domě vedle nabízených apartmánů. Spokojenost našich hostů je naší první a nejvyšší prioritou při přípravě na každý jednotlivý příjezd. Naším cílem je, aby se u nás hosté cítili jako doma a všichni se k nám rádi vraceli.

Cena Silvestru 2024: 3500,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Liberec - Horní Hanychov pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook