Apartmán Champoussin - Švýcarsko - Champoussin - Silvestr 2024

Dům, ve kterém je apartmán umístěn. Horské středisko Champoussin, jehož součástí je apartmán. Okolí Matterhornu je vzdáleno cca 1,5 hodiny autem (tip na výlet) Výhled na jezero Leman (tip na výlet)
Jezero Leman nebo také Ženevském jezero (cca 30 minut autem - tip na výlet) Jedno z mnoha horských ples a jezer v okolí Výhled z vrcholků nad Les Crosets (1,5 h pěšky nebo 5 m. autem a 10 m. lanovkou) Hrad v Aigle (30 min. autem)

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmán je v druhém patře bytového domu situovaného do klidné části centra horského střediska Champoussin. Výhled z apartmánu je na jihovýchod, což zajišťuje dostatek denního světla uvnitř apartmánu i slunce na terase po většinu dne. Poloha střediska Champoussin je ideální strategickou základnou pro turistické horské výlety i výlety autem za poznáním.

Interiér apartmánu je vyveden převážně ve dřevě, což navozuje příjemný uklidňující pocit. Terasa s výhledem do horské přírody a horský masív Dents Du Midi je vybavena dvěmi relaxačními křesly se spolkem, rozdělitelnými na 4 samostatná sezení.

Cena Silvestru 2024: 6000,- kč

Upřesňující podmínky: Minimální délka pobytu 3 noci

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Švýcarsko - Champoussin pro rok 2024 v penzionech pro oblast Zahraničí.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook