Penzion Borůvka - Desná - Černá Říčka - Silvestr 2024

Penzion Borůvka Penzion Borůvka Penzion Borůvka Společenská místnost
Desná - Černá Říčka - Penzion - 5 Desná - Černá Říčka - Penzion - 6 Desná - Černá Říčka - Penzion - 7 Desná - Černá Říčka - Penzion - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Penzion Borůvka se nachází v chráněné krajinné oblasti Jizerských hor, nad městečkem Desná - Černá Říčka v Jizerských horách, na cestě k přehradní nádrži Souš. Příjemné prostředí nejen pro Vaši rodinnou letní i zimní dovolenou, ale i pro firemní akce a pobyty. Komfort ubytování zaručují dvou až šesti lůžkové apartmány s plně vybavenou kuchyní, jídelním koutem a vlastním sociálním zařízením. K vybavení patří i prostorná společenská místnost s krbem a Wifi internet, lyžárna, sušárna, zahrada s venkovním krbem, dětskými prolézačkami a ruským kuželníkem, hřištěm, vlastním bazénem a terasou pro chvíle odpočinku.

Penzion Borůvka leží v 700 m n. m. Sjezdovky ve Ski areálu Černá Říčka s večerním lyžováním, běžecké trasy a výborné sněhové podmínky zaručují aktivně prožitý zimní pobyt. V blízkosti najdete též lyžařské areály Harrachov, Tanvaldský Špičák a Rejdice.

Cena Silvestru 2024: 6900,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za apartmán od 6900,- za 5 nocí

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 25 osob. Penzion nabízí k ubytování 6 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Desná - Černá Říčka pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook