Apartmán na Výhledech - Hazlov - Výhledy - Silvestr 2024

Obývací kout Obývací kout Kuchyňský kout Vybavení kuchyně
Kuchyňský kout Ložnice Ložnice Pracovní kout

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmán je situován v obci Výhledy, které se nachází v nejzápadnějším výběžku naší vlasti, vklíněném mezi Bavorsko a Sasko, nedaleko města Aš. V okolí vesničky vás osloví krásná krajina a nedotčená příroda bývalého zakázaného hraničního pásma. Čekají zde na vás úžasné vyhlídky, naučné stezky, cyklistické výlety, pěší turistika, běžecké lyžování a lesy plné lesních plodů a hub. Pokud si potřebujete odpočinout v klidném prostředí v souladu s přírodou, nevadí vám zvuky vesnice, jako je kokrhání kohouta, či štěkání psa, tak se nacházíte na správném místě.

Nabízíme ubytování v klidném prostředí v podkroví rodinného domku, který se nachází pár metrů od lesa. Naši hosté mohou využívat zahradu a posezení s grilem, natrhat si bylinky, třešně, nasušit houby….. Nabízíme možnost nákupu před příjezdem, či odvozu na nákup a pokud by se Vám nechtělo vařit, co by kamenem dohodil se nachází Restaurace Na Výhledech s výbornou kuchyní.

Cena Silvestru 2024: 2000,- kč

Upřesňující podmínky: Uvedená cena je pro dvě osoby, za každou další osobu 300,-Kč za noc.

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Hazlov - Výhledy pro rok 2024 v penzionech pro oblast Západní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook