Horský apartmán Temari 1 Klínovec - Loučná pod Klínovcem - Silvestr 2024

Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 1 Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 2 Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 3 Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 4
Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 5 Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 6 Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 7 Loučná pod Klínovcem - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Zcela nový horský apartmán s dispozicí 1+kk (32m²) se nachází v bezprostřední vzdálenosti Skiareálu Klínovec 350m k vleku) v soukromém uzavřeném areálu dokončeném v roce 2022.

V obci Loučná naleznete rozšiřující se nabídku služeb a restaurací, lanové centrum, lyžařskou školu, půjčovnu lyži a snowboardů, stejně tak jako půjčovnu kol a koloběžek. V blízkosti je Boží Dar se svoji Ježíškovou cestou, Rašeliništěm, a na protější staně naleznete Oberwiesenthal s nabídkou vleků, bobové dráhy, jízdou v korunách stromů, aquariem a parním vlakem. Dále můžete prozkoumávat UNESCO Krušnohoří se štolami Johannes a Mauritius. Či vyzkoušet radonové lázně Jáchymov nebo si udělt výlet do Karlových Varů UNESCO Spa.

Cena Silvestru 2024: 38500,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Loučná pod Klínovcem pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook