Benátecká Chalupa - Rokytnice nad Jizerou - Rokytno - Silvestr 2024

Benátecká Chalupa Benátecká Chalupa Rokytnice nad Jizerou Benátecká Chalupa Rokytno Benátecká Chalupa Rokytnice nad Jizerou - Rokytno
Rokytnice nad Jizerou - Rokytno - Penzion - 5 Rokytnice nad Jizerou - Rokytno - Penzion - 6 Rokytnice nad Jizerou - Rokytno - Penzion - 7 Rokytnice nad Jizerou - Rokytno - Penzion - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Benátecká chalupa nabízí celoroční ubytování ve stylové roubence v útulných pokojích se sociálním zařízením, vlastní kuchyni. Ideální výchozí místo k nástupu na turistické a běžkařské stezky. Vlastní klidná sjezdovka s vlekem dlouhým 500 metrů. Lyžařská a snowboardová škola zKopceDolu. cz s unikátním výukovým modelem. Dále nabízíme venkovní posezení na terase s kouzelným výhledem na okolní hory, dětský koutek i dětské hřiště a ohniště. Restaurace s možností celodenního stravování nebo polopenze.

Stylová roubenka, která shlíží z nadmořské výšky 760m přes Rokytno do údolí Rokytnice nad Jizerou. Poloha v klidné části nad městem je celoročně vhodná pro rodinnou dovolenou, stejně tak pro školní a skupinové akce, tréninková soustředění, lyžařské kurzy apod.

Cena Silvestru 2024: 1100,- kč

Upřesňující podmínky: Za osobu a noc

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 34 osob. Penzion nabízí k ubytování 8 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou - Rokytno pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook