Apartmán pod Ještědem - Světlá pod Ještědem - Jiříčkov - Silvestr 2024

apartmán pod Ještědem apartmán pod Ještědem apartmán pod Ještědem apartmán pod Ještědem
brána Světlá pod Ještědem - Jiříčkov - Apartmán - 6 Světlá pod Ještědem - Jiříčkov - Apartmán - 7 Světlá pod Ještědem - Jiříčkov - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Novinka 2022!!! V nově postaveném domě ve stylu jizerské chalupy nabízíme k pronájmu samostatný apartmán s vlastním vstupem a bránou v krásné oblasti pod Ještědským hřebenem v obci Jiříčkov - Světlá pod Ještědem. Apartmán je situován u vedlejší silnice přímo u autobusové zastávky Jiříčkov, ze které můžete jet na Liberec nebo Český Dub. Louky za silnicí už patří golfovému areálu Ještěd, restaurace Golf Ještěd je vzdálená 600m. Součástí golfového areálu je pro děti vyhledávaný lesopark Horka. Zastřešený bazén 6x3x1,5m se slanou vodou je v samostatně oplocené části zahrady. Koupání je díky zastřešení možné do konce října. O bazén se stará majitel objektu, také ho občas využívá, ale samozřejmě dává přednost hostům. Po domluvě je možnost finské sauny v privátní časti domu, sauna není zahrnuta v ceně. Apartmán sice nemá velkou zahradu, ale okolí nabízí velké vyžití všeho druhu. Golf, velké množství cyklostezek jak na Ještěd pro zdatné cyklisty, tak směrem na Osečnou a Hamr rovné cyklostezky. Velká možnost výletů po okolí, Ještěd, Český Ráj, Malá Skála, Hamr na Jezeře, Máchovo jezero a mnoho hradů a zámků v okolí. Nejbližší wellness je vzdálený 8.5Km.

Cena Silvestru 2024: 30000,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Apartmán nabízí k ubytování 3 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Světlá pod Ještědem - Jiříčkov pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook