Penzion Horajda - Vitkovice v Krkonošich - Silvestr 2024

Penzion Horajda Penzion Horajda Vitkovice v Krkonošich Vitkovice v Krkonošich - Penzion - 3 Vitkovice v Krkonošich - Penzion - 4
Vitkovice v Krkonošich - Penzion - 5 Vitkovice v Krkonošich - Penzion - 6 Vitkovice v Krkonošich - Penzion - 7 Vitkovice v Krkonošich - Penzion - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Horský penzion Horajda se nachází v Národním Parku Krkonoše v nadmořské výšce 700 m, nad obcí Vítkovice v Krkonoších. Penzion je umístěn na celoročně přístupné komunikaci uprostřed krásných lesů v blízkosti Kozelského potoka. Z Jilemnice je penzion vzdálen 10 km asi 15 min cesty po komunikaci 286.Na kruhovém objezdu z Jilemnice odbočíte na ukazatel Horní Mísečky, z hlavní silnice je ukazatel hotel Skála a penzion Horajda, zde odbočíte doleva a po 900m přijedete k penzionu Horajda, z vedlejší silnice odbočka doleva až na parkoviště před penzion.

Dle dohody je možnost pronajmout cely objekt i s vlastním vařením. Cena pronajmu celého objektu 20000/ víkend od pátku do neděle, 60000/ týden. Silvestr 50000/ 3 noci.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 28 osob. Penzion nabízí k ubytování 8 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vitkovice v Krkonošich pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook