Apartmány Rokytno 80 - Rokytnice nad Jizerou - Rokytno - Silvestr 2024

Apartmány Rokytno 80 Apartmány Rokytno 80 Apartmány Rokytno 80 Apartmány Rokytno 80
apartmán 1- kuchyně pokoj apartmán1- 3 lůžkový pokoj apartmán 1- koupelna

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmánový dům Rokytno 80 leží v klidné části Rokytnice nad Jizerou uprostřed Ski areálu Modrá Hvězda - Bahýnka. Díky své ideální poloze můžete při dostatku sněhu pohodlně dojet na lyžích přímo k objektu i z hlavního areálu Horní Domky - Lysá Hora. Objekt je bývalým hospodářským stavením z roku 1844,které v posledních letech prošlo rozsáhlou rekonstrukcí a byly zde vybudovány 4 prostorné apartmány. Jeden v přízemí a 3 v prvním patře. Po dohodě s majitelem je možné se podílet na krmení našich oveček.

Milovníci zimních sportů mohou využít okolní areály pro mírně pokročilé a začátečníky, nebo se dopravit skibusem (zastávka 300 m od objektu - možno i na lyžích) k areálu Horní Domky - Lysá Hora. Lyžařské vybavení si můžete půjčit v blízké půjčovně. Pro vyznavače běžeckých stop jsou k dispozici nenáročné trasy v okolí Strážníku (500 m) a běžecké tratě u kapličky (1000m).

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 14 osob. Apartmán nabízí k ubytování 5 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou - Rokytno pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook