Apartmán Danča - Ostrov - Horní Žďár - Silvestr 2024

Zíma Zíma Zíma Zíma
Apartmán v 1. patře Infrasauna Infrasauna Podzim u apartmánu

...více fotek na e-chalupy.cz

Rodinný apartmán pro max. 8 osob se nachází v těsné blízkosti lázní Jáchymov, pouze 6 km/10 minut od čtyřsedačkové lanovky Jáchymov - Klínovec (lyže, kolo). Nově otevřený, kompletně a moderně vybavený Apartmán Danča, velmi prostorný s kapacitou pro 6 - max. 8 osob (s možností přistýlky a dětské postýlky) je situován v klidné části obce Horní Žďár na úpatí Krušných hor. Apartmám je vnitřní dispozicí pokojů vhodný pro 1 - 2 rodiny s dětmi.

Svou blízkou dostupností na skiareál Klínovec - Boží Dar [https: //klinovec. cz/mapa/], skiarelál Plešivec https: //skiarealplesivec. com/cs cca 14 km, skiareál Potůčky https: //www. skipot. cz/cs/ cca 30 km, je apartmán ideálním výchozím bodem pro milovníky zimních i letních sportovních aktivit. Další možnosti sportovního využití nabízí skiareál Plešivec - 14 km ( lanové centrum), skiareál Pernink 16 km https: //skiarealpernink. cz/cs,

Cena Silvestru 2024: 800,- kč

Upřesňující podmínky: cena za osobu 800,- Kč/noc

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Ostrov - Horní Žďár pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook