Apartmán Volavka - Hlinsko - Silvestr 2024

Pronájem Apartmánu Volavka s wellness a kinosálem Apartmán Volavka - kinosál Hlinsko Apartmán Volavka Hlinsko - Apartmán - 4
Hlinsko - Apartmán - 5 Hlinsko - Apartmán - 6 Hlinsko - Apartmán - 7 Hlinsko - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmán Volavka vždy nabízíme pouze jako celek jedné rodině či skupině, užívat si tak můžete naprostého soukromí. Součástí ubytování je vlastní kinosál a wellness. Apartmán Volavka se skládá ze dvou nových, moderních a samostatných bytových jednotek. Každá z nich nabízí ložnici s manželskou postelí a TV, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV, vybavenou kuchyň a prostornou koupelnu s WC. Ubytování je ideální variantou jak pro uzavřenou skupinu či rodinu toužící po soukromí, klidu a odpočinku, ale i zábavě v případě nepříznivého počasí, tak pro uspořádání soukromé narozeninové oslavy, rozlučky se svobodou, nebo dámské či pánské jízdy.

Pro nejen večerní zábavu se můžete přesunout do soukromého kinosálu s vybaveným barem, přímo v prostorách apartmánu. Pohodlné sedačky, obrovské plátno, široká nabídka filmů všech žánrů a profesionální zvuk 7.1 Dolby Atmos vám naladí zážitek, jako v tom nejlepším multiplexu. Před nebo po promítání se občerstvíte v přilehlém vybaveném baru s pípou, ledovačem, kávovarem Nespresso a samozřejmě profesionálním strojem na popcorn – bez toho to v kině prostě nejde!

Cena Silvestru 2024: 48000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 4 noci

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Hlinsko pro rok 2024 v penzionech pro oblast Vysočina.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook