Apartmán Za Sluncem - Alicante - Španělsko - Silvestr 2024

Alicante - Španělsko - Apartmán - 1 Alicante - Španělsko - Apartmán - 2 Alicante - Španělsko - Apartmán - 3 Alicante - Španělsko - Apartmán - 4
Alicante - Španělsko - Apartmán - 5 Alicante - Španělsko - Apartmán - 6 Alicante - Španělsko - Apartmán - 7 Alicante - Španělsko - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmán Za Sluncem se nachází v klidné části Alicante nedaleko centra a 5km od pláže, ve 4.patře bytového domu (bez výtahu). V našem krásném apartmánu jsou 4 neprůchozí pokoje, obývací pokoj a kuchyň. V každém pokoji je možné spát po 2 lidech (případně přistýlka pro dítě). Celková kapacita bytu je tedy 8 osob.

Z jedné ložnice a obývacího pokoje máte vstup přímo na terasu, která disponuje sítí proti holubům a je situována do klidné části ulice. Pokud se vás u nás opravdu sejde víc, nemusíte se bát, jak to bude s hygienou. Máme připravené 2 koupelny. Na výběr máte vanu i sprchový kout a 2 x WC.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Apartmán nabízí k ubytování 4 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Alicante - Španělsko pro rok 2024 v penzionech pro oblast Zahraničí.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook