Penzion Zvonička - Pec pod Sněžkou - Velká Úpa - Silvestr 2024

Pohled na penzion se severovýchodu Vnitřní bazén na Kolínská bouda Zvonička v zimě Pohled na penzion s tělocvičnou se severozápadu
Vnitřní bazén na Kolínská bouda Pohoda na Zvoničce Něco pro romantiky Apartmán 01

...více fotek na e-chalupy.cz

Penzion Zvonička se nachází ve východních Krkonoších v oblasti nazývané Lučiny na cestě z Pece pod Sněžkou na Černou horu v nadmořské výšce 1.117 metrů. Nabízí ubytování jak ve standardních pokojích, tak v apartmánech s vlastní kuchyňkou, všechny pokoje mají své sociální zařízení. V ceně pobytu je vnitřní bazén na Kolínská bouda (50m). Penzion Zvonička je ideálním místem pro všechny, kteří si chtějí užít atmosféry pravého horského penzionu. V případě, že nechcete být obětí příprav jídla pro celou rodinu a chcete si odpočinout, můžete si zajít na okolní chaty vybavené stravovacím zařízením. V případě objednání jsou snídaně servírované na sousedící horské chalupě situované 50 metrů od penzionu Zvonička. Horské klima, čerstvý vzduch a klid vytváří vhodné podmínky nejen pro rekreaci rodin s dětmi a pro sportovce, ale také pro všechny, kdo si chtějí třeba jen odpočinout a nabrat síly. Celý penzion je nekuřácký.

Cena Silvestru 2024: 1500,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za osobu na noc

Maximální kapacita penzionu pro silvestrovský pobyt je 36 osob. Penzion nabízí k ubytování 8 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Pec pod Sněžkou - Velká Úpa pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook