Útulný apartmán v srdci Rokytnice - Rokytnice nad Jizerou - Silvestr 2024

Studios Rokytnice " obývací část" Studios Rokytnice " budova" Studios Rokytnice " budova" Studios Rokytnice " pelíšek"
Studios Rokytnice " ložnice" Studios Rokytnice " průchod do ložnice" Studios Rokytnice " kuchyň" Studios Rokytnice " kuchyň"

...více fotek na e-chalupy.cz

Vážení hosté, velmi vás u nás vítám. Náš rokytnický apartmán je plně vybaven. Věříme, že se u nás hezky vyspíte a snídaní si připravíte v komplet vybavené kuchyni. V koupelně je sprchový kout, podlahové topení a topný žebřík na usušení vašich věcí. Navíc je zde k dispozici pračka se sušičkou. Co zde není a nebude je WIFI - chceme si tu odpočinout a dopřejeme to i vám. Vypnout od všech rušivých vlivů dnešní doby už mnoho klientů kvitovalo. Nemáme ani TV programy, pokud plánujete odpočívat u TV můžete si na flash disk vzít své oblíbené filmy nebo využít nabídku našeho harddisku.

Na terásce máte k dispozici sezení s výhledem do zeleně, kde můžete popíjet kávu u zurčícího potůčku. Pro malé děti máme cestovní postýlku, kterou vám na vyžádání rádi připravíme. Na ohřev jídla je zde i mikrovlnná trouba.

Cena Silvestru 2024: 4900,- kč

Upřesňující podmínky: sekt na přípitek v ceně

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt jsou 3 osoby. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rokytnice nad Jizerou pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook