Apartmán U Netopilů - Bělá pod Pradědem - Adolfovice - Silvestr 2024

Kuchyňský kout, apartmán U  Netopilů Postel z masivu, 7-zónové matrace Dormeo, Apartmán U Netopilů koupelna Apartmán U Netopilů
Sprchový kout, Apartmán U Netopilů Apartmán U Netopilů Adolfovice - zahrada Kuchyňský kout, apartmán U  Netopilů Zahrada

...více fotek na e-chalupy.cz

Pronajímáme jediný apartmán v přízemí s vlastním vchodem, naši hosté mají naprosté soukromí. Za domem je obrovská relaxační zahrada s jezírkem. Dům pochází z roku 1632 a snažíme se zachovat jeho historický ráz. Apartmán prošel celkovou rekonstrukcí v r. 2022 a nabízí pohodlí a komfort pro dvě osoby (je možné i ubytování s dítětem na přistýlce). Věnovali jsme při zařizování pozornost každému detailu a věříme, že si u nás odpočinete. Před domem teče horská řeka, za zahradou jsou jen pole a lesy. Lázeňské město Jeseník je vzdálené 3 km, naše poloha je ideální pro výlety po celých Jeseníkách.

Cena Silvestru 2024: 1500,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 1 noc pro 2 osoby v období 25. 12. až 1. 1. 2024. Cena zahrnuje povlečení, ručníky, utěrky, energie a výzdobu.

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt jsou 2 osoby. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Bělá pod Pradědem - Adolfovice pro rok 2024 v penzionech pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook