Apartmán Sardinie U Křížů - Sardinie, La Ciaccia - Silvestr 2024

Horní terasa na střeše s grilem Horní terasa s grilem Střešní terasa Spodní terasa
Jídelní stůl Kuchyňský kout Kuchyně vybavení Televize s přístupem na internet, NETFLIX

...více fotek na e-chalupy.cz

Nabízíme k dispozici náš apartmán na Sardinii jen pár metrů od moře a kousek od nádherné písečné pláže na konci malé rybářské vesničky La Ciaccia.

Jedná se o prostorný apartmán v 1.patře pro 5 - 9 osob 3+kk. Je zde ložnice s manželskou postelí, dětský pokoj s třemi lůžky, dvě sociální zařízení, obývací pokoj + dva rozkládací gauče, kuchyň s jídelnou, pracovna, terasa s dalším jídelním stolem, balkón a sluneční terasa na střeše. Vše je kompletně vybavené. Naleznete zde také lehátka na slunění, slunečník, gril na večerní párty, rybářské vybavení. Kvalitní internet připojený na TV, NETFLIX. Pokud plánujete pracovat vzdáleně, je zde k dispozici samostatná pracovna, která je vybavena pracovním stolem, monitorem i tiskárnou. Klimatizace v každé místnosti, myčka, pračka je rovněž součástí. K apartmánu náleží parkovací místo ve vnitrobloku. K dispozici pro objevování okolí dvě koloběžky KOSTKA. Pokud budete mít zájem k dispozici za poplatek škoda Fabia Kombi přistavena na parkovišti na letišti Alghero.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Upřesňující podmínky: Individuální domluva

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Apartmán nabízí k ubytování 2 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Sardinie, La Ciaccia pro rok 2024 v penzionech pro oblast Zahraničí.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook