Mlýn Byňov - Homole u Panny - Byňov - Silvestr 2024

Není nad relax na naši zahradě. Ranní romantika na lodičce? Přiznáváme, že lodička je velmi oblíbená u dětí :). Homole u Panny - Byňov - Apartmán - 3 Homole u Panny - Byňov - Apartmán - 4
Velký gril můžete bezplatně kdykoliv využít. Terasa s grilem. Mlýn Byňov Možnost zapůjčení piknikového koše. V koutku pro děti, nesmí chybět pískoviště s hračkami.

...více fotek na e-chalupy.cz

Mlýn Byňov, dříve Passtreicherův mlýn, najdete na prvních císařských mapách z roku 1764 n. l. Mohutná kamenná stavba v meandru Homolského potoka uprostřed staletých listnatých lesů, na úpatí Českého středohoří, nabízí nevšední místo k odpočinku, relaxaci, ale i aktivní trávení volného času. Rodina Jílkova vdechla při kompletní rekonstrukci stavbě nový život a zve Vás, abyste i vy okusili příjemný pobyt ve zdech, které pamatují staletí a přitom nabízejí ubytování v soudobém komfortu při zachování genia loci malebného místa. V areálu stojí dvě budovy staré a nové mlýnice. Zatím je zrekonstruována ta nová, stará budova včetně mlýnského kola zatím na rekonstrukci čekají.

Cena Silvestru 2024: 3400,- kč

Upřesňující podmínky: Apartmán U černého lišáka

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 13 osob. Apartmán nabízí k ubytování 5 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Homole u Panny - Byňov pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook