Penzion Na Bukové hoře - Červená Voda - Silvestr 2024

PENZION NA BUKOVÉ HOŘE - apartmánový dům Penzion Červená Voda Penzion Na Bukové hoře Červená Voda Červená Voda - Apartmán - 4
Červená Voda - Apartmán - 5 Penzion Na Bukové hoře Červená Voda Penzion v Červené Vodě Červená Voda - Apartmán - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Srdečně Vás zveme do našeho nového, moderně vybaveného penzionu "Na Bukové Hoře". Penzion se skládá ze tří rovnocenných apartmánových domů, v každém je ve třech pokojích k dispozici 9 lůžek, dále společenská místnost s rozkládací pohovkou, plně vybavená kuchyně, lyžárna vybavena vysoušecím zařízením a sušárnou jako takovou,, sociální zařízení 3x záchod a 2x sprchový kout. V zimě zde můžete využít vyhlášený SKIRESORT Buková Hora, horské středisko alpského typu. Skibukovka totiž spojuje 5 sjezdových tratí, které vedou na Bukovou horu z tradičního střediska Čenkovice a z mladého moderního areálu Červené Vody. Ten vám nabídne dvě nejdelší sjezdové tratě Orlických hor a nejmodernější čtyřsedačkovou lanovkou, která jako jedna z mála v České republice poskytuje komfort v podobě vyhřívaných sedaček. Sedačky jsou navíc kryté „bublinou“ chránící lyžaře a snowboardisty při méně příznivém počasí. Středisko má v nabídce pro začínající nejmenší lyžaře lyžařskou školku. Přibližně 12km je vzdálené středisko Dolní Morava.

Na jaře a v létě na Vás čekají turistické a cykloturistické trasy napříč krajinou Orlických hor a sousedních Jeseníků. Podzim je zde rájem houbařů. Věřte, že i tato část naší české země vás pohladí jak po srdci, tak i po duši.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 30 osob. Apartmán nabízí k ubytování 9 ložnic.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Červená Voda pro rok 2024 v penzionech pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook