Wellness apartmány Říčky - Říčky v Orlických horách - Silvestr 2024

Hotelová budova s našim ubytováním Wellness - vnitřní bazén Apartmán Symfonie Apartmán Symfonie
Apartmán Harmonie Apartmán Harmonie Apartmán Symfonie Apartmán Symfonie - koupelna

...více fotek na e-chalupy.cz

Moderní apartmány se nacházejí v budově Wellness Hotelu Říčky. Především náš apartmán Harmonie Vám nabídne luxus dvou samostatných ložnic, zbrusu nové kuchyňské linky s plným vybavením, TV, WiFi a další nezbytnosti. A to na ploše 85m². O něco menší apartmán Symfonie (55m2) pak prošel kompletní modernizací v prosinci 2022 a má kromě prostorné terasy také novou kuchyňskou linkou, moderní koupelnu, velké množství úložných prostor, vlastní lyžárnu, atd. Samozřejmostí je bezplatné garážové parkování, možnost využít hotelové restaurace na bufetové snídaně, přejití suchou nohou do hotelového wellness s velkým vnitřním bazénem, vířivkou, saunou a posilovnou.

Vlastní ubytování se nachází jen pár metrů od lesa. Přímo od budovy jezdí v zimě bezplatný skibus a vedou zde turistické i cyklotrasy pro příjemné toulky Orlickými horami.

Cena Silvestru 2024: 4499,- kč

Upřesňující podmínky: Počáteční cena za noc zvyšující se s počtem ubytovaných a při minimálně týdenní obsazenosti. K cenám se ještě připočítává povinný poplatek za úklid, jeho výše závisí na počtu ubytovaných.

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Apartmán nabízí k ubytování 3 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Říčky v Orlických horách pro rok 2024 v penzionech pro oblast Orlické hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook