Apartmány Cedron - Horní Štěpanice - Silvestr 2024

Apartmány Cedron Apartmány Cedron Benecko Apartmány Benecko Výhled za balkónu Horního apartmánu
Výhled za balkónu Dolního apartmánu Plně vybavená kuchyně Horního apartmánu Jídelna či obyvák Horního apartmánu Obyvák s TV a O2 TV

...více fotek na e-chalupy.cz

Apartmány Cedron se nacházejí v Horních Štěpanicích, které jsou součástí obce Benecko v Krkonoších, obec se nachází ve výšce 900 m. n. m. a svou polohou náleží k nejvýše položeným obcím v Krkonoších s největším počtem slunečných dnů v roce. Zástavba vsi je od roku 1995 chráněna jako vesnická památková rezervace a je součástí KRNAPU. V okolí Horních Štěpanic najdete spoustu atraktivních cyklotras včetně Singeltracku. V zimě je tu v provozu 15 lanovek a vleků různé úrovně, stejně tak běžecké trasy. Moderní zasněžování navíc zajišťuje dostatek sněhu po celou zimní sezónu.

Apartmány jsou záměrně situovány v klidné části obce, ale přitom to z nich do centra budete mít pořád kousek. Tím máte zajištěný klid a pohodu a apartmány jsou tak vhodné i pro klienty s malými dětmi či psy. Do Špindlerova Mlýna nebo na Horní Mísečky dojedete autem za 25 minut, do Herlíkovic nebo Vítkovic jen za 20 minut. Klient penzionu si může vybírat střediska dle návštěvnosti, náročnosti a délky sjezdových tratí či vybavení pro děti. Na průzkum horských stezek si obujte buď pohodlné pohorky, nebo si půjčte elektrokola přímo v apartmánech a zdolejte tak za den mnohem větší vzdálenosti. S dětmi vyšlápněte na některou z naučných stezek, jako je třeba ta Lufťákova nebo Sojčí. Milujete koloběžky? Z Benecka až do Vítkovic vede parádní trasa přímo pro ně. Hlavní výhodou ubytování v apartmánech je, že ubytovaný má soukromí a nesdílí prostory pro hygienu nebo vaření s cizími ubytovanými. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení a vlastní plně vybavenou kuchyň včetně myčky, navíc v horním apartmánu jek dispozici i pračka. Ze zkušeností cestovních agentur víme, že roste poptávka po možnosti vlastního vaření na dovolené. Ubytovaní mnohdy preferují levnější vaření před stravováním se v restauracích, kdy si mohou vařit podle sebe pro děti či dietně. Proto jsou také obě kuchyně vybaveny minimálně tak, jak jste zvyklí doma.

Cena Silvestru 2024: 1140,- kč

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 17 osob. Apartmán nabízí k ubytování 4 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Horní Štěpanice pro rok 2024 v penzionech pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook