Panda apartmán - Frýdštejn - Sestroňovice - Silvestr 2024

Obývací pokoj s rozkládacím gaučem Ložnice s manželskou postelí a vysuvná postel na dvě lůžka Plně vybavená kuchyň Odpočinkové místo s knihovnou
Kuchyňská linka Ložnice s velkou šatní skříní Frýdštejn - Sestroňovice - Apartmán - 7 Chodba v apartmánu

...více fotek na e-chalupy.cz

Nově zrekonstruovaný apartmán v Českém ráji. Panda apartmán se nachází v rodinném domě v přízemí a nabízí ložnici s krbem, kde se nachází velká manželská postel, rozkládací postel na dvě lůžka, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, která nabízí další dvě lůžka, velká televize s možností Netflix zdarma. Nová koupelna se sprchovým koutem, toaletou, pračkou, fénem. V plně vybavené kuchyni se nachází sporák s troubou, velký jídelní stůl, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem. Možnost posezení na zahradě pod domem, k dispozici gril, ohniště, fotbalové branky, pískoviště, houpačka, v létě je možný samosběr z ovocných stromů, které se na zahradě nacházejí. Nově možnost odpočinku od všech starostí v pohodlném křesle s menší knihovničkou Parkování u domu zdarma samozřejmostí. Ložní povlečení a ručníky jsou připraveny pro daný počet hostů v rezervaci. Zákaz kouření a domácích mazlíčků. Příjezd do partmánu je možný od 15: 00h, klíče necháváme v keyboxu s PINem, proto je u nás možné dorazit v jakýkoliv čas, i večer :) v odjezdový den požadujeme check - out do 12: 00.Ve spolupráci s půjčovnou elektrokol a elektrokoloběžek Little Davi´s nabízíme možnost dovezení kol přímo do apartmánu.

Lázeňský poplatek 1 EUR/den hradí pouze dospělý. Děti do 18 let nehradí. (nebylo možné uvést u poplatku). V létě vás potěší koupaliště v obci a spoustu možností na výlety, v zimě v krátké dojezdové vzdálenosti sjezdovky a lyžařská centra.

Cena Silvestru 2024: 8000,- kč

Upřesňující podmínky: cena za celý apartmán (max. 6 osob)

Maximální kapacita apartmánu pro silvestrovský pobyt je 6 osob. Apartmán nabízí k ubytování 1 ložnice.

zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Frýdštejn - Sestroňovice pro rok 2024 v penzionech pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook