Kůlna u Volfů - Rtyně v Podkrkonoší - Silvestr 2024

Kůlna u Volfů Rtyně v Podkrkonoší ubytování Rtyně v Podkrkonoší Rtyně v Podkrkonoší - Rekreační dům - 3 Rtyně v Podkrkonoší - Rekreační dům - 4
Rtyně v Podkrkonoší - Rekreační dům - 5 Rtyně v Podkrkonoší - Rekreační dům - 6 Rtyně v Podkrkonoší - Rekreační dům - 7 Rtyně v Podkrkonoší - Rekreační dům - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Zděný samostatně stojící dům, s vlastním vchodem vedle domu majitelů. Nachází se na oploceném pozemku se zahradou, dětským hřištěm, skluzavkou, houpací sítí a kruhem. Využití trampolíny a venkovního zastřešeného bazénu v ceně.

Rtyně v Podkrkonoší leží v podhůří Jestřebích hor blízko Krkonoš. Je výborným výchozím místem pro výlety do nedalekých skalních měst, Krkonoš, Babiččina údolí, blízko polských lázní Kudowa zdroj. Možnost využití velkého množství cyklistických tras nebo pěší turistiky. Nudit se nebudete, ať už se rozhodnete strávit aktivní nebo sportovně zaměřenou dovolenou či navštěvovat četné kulturní památky v okolí. V lesích Jestřebích hor se nachází četné památky připomínající důlní historii a také bunkry a pěchotní sruby obranné linie let 1935 - 38.Některé bunkry jsou zpřístupněné k prohlídce.

Cena Silvestru 2024: 20000,- kč

Upřesňující podmínky: 27.12.2024-2.1.2025

Maximální kapacita rekreačního domu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Rekreační dům nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Rtyně v Podkrkonoší pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook