Chata Mladeč u jeskyně - Bílá Lhota - Měník - Silvestr 2024

Bílá Lhota - Měník - Chata - 1 Bílá Lhota - Měník - Chata - 2 Bílá Lhota - Měník - Chata - 3 Bílá Lhota - Měník - Chata - 4
Ubytování Chata Mladeč u jeskyně - Měník Bílá Lhota - Měník - Chata - 6 Bílá Lhota - Měník - Chata - 7 Chata Mladeč u jeskyně

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata se nachází na samotě přímo pod kopcem Třesín (významná krasová lokalita). Objekt dříve sloužil jako zázemí pro speleologickou činnost, která probíhala v jeskyni "Ve štole". Vstup do této jeskyně se nachází přímo u chaty a po domluvě jsou možné soukromé prohlídky nebo speleoterapie. V r. 2022 byla chata kompletně zrekonstruována. Přímo na zahradě chaty se nachází zpevněné parkoviště a ohniště.

V blízkosti pak naleznete mnoho turistických tras a cyklotras. Chatu najdete přímo u listnatého lesa, v blízkosti je pouze hájenka. Zpřístupněné jeskyně Mladeč se nacházejí 1,5km chůzí přes louku. Kopec Třesín oplývá bájemi a pověstmi a v lesích můžete naleznout mnoho zajímavostí jako např. Čertova brána, jeskyně Podkova, rytířský sál, řimické vyvěračky, geologické varhany, apod.

Cena Silvestru 2024: 18000,- kč

Upřesňující podmínky: Silvestr je 27.12.-1.1.

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt jsou 4 osoby. Chata nabízí k ubytování 1 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Bílá Lhota - Měník pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Severní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook