Chalupa u lesa s koupacím jezírkem - Svídnice - Práčov - Silvestr 2024

chalupa s jezírkem vstupní branka zahrada s jezírkem koupací jezírko
lávka stodola posezení ve stodole posezení ve stodole

...více fotek na e-chalupy.cz

Naše chalupa je stylově a s citem opravené stoleté stavení harmonicky se doplňující s přírodním koupacím jezírkem a kamennou stodolou. Umístění v rozlehlé zahradě (1850 m2) se vzrostlými stromy v blízkosti lesa dodává uklidňující atmosféru. K vaší pohodě přispěje neomezená možnost koupání v průzračné, chemicky neupravené vodě. Velikost a hloubka jezírka je dostatečná ke skákání šipek z dřevěného mola a milovníci otužování ocení plavání po celý rok. Svůj pobyt strávíte v Chráněné krajinné oblasti Železné hory navazující na CHKO Žďárské vrchy. V bezprostřední blízkosti naší chalupy se rozprostírá malebná Slavická obora se starobylými dubovými alejemi, rozsáhlými loukami i romantickými rybníky. V blízkém kaňonovitém údolí řeky Chrudimky můžete objevit zříceninu hradu Strádov, Přírodní rezervaci Krkanka a tajemné Strádovské Peklo. Najít tato kouzelná místa vám pomohou značené trasy KČT. Výlety pestrou krajinou Železných hor vás zavedou k rozhlednám Bára, Boiika a Vilemína, zatopeným koupacím lomům a přehradám. Můžete se vydat po mnoha cyklostezkách a naučných stezkách, jedna z nejoblíbenějších je Keltská stezka v rámci archeoparku Nasavrky.

V okruhu 50 km lze navštívit čtyři místa zařazená do seznamu světového kulturního dědictví UNESCO - Kutná Hora, Zelená hora, Litomyšl a Kladruby nad Labem.

Cena Silvestru 2024: 27000,- kč

Upřesňující podmínky: ubytování až pro 12 osob, minimální délka pobytu 3 dny

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Svídnice - Práčov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Východní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook