Podšumavská chalupa - Defurovy Lažany - Silvestr 2024

Podšumavská chalupa Defurovy Lažany Kuchyň je prostorná a s krbem Podšumavská chalupa pronájem Defurovy Lažany Výhled z kuchyně Výhled z kuchyně do zeleně
Krb v kuchyni Defurovy Lažany - Chalupa - 6 Průchod z kuchyně do ložnice č.1 s vlastní koupelnou a chodbičkou Foto ložnice č.1 - pohled od okna

...více fotek na e-chalupy.cz

Vítejte v Podšumavské chalupě, vašem útočišti uprostřed nádherné Blatenské pahorkatiny, kde se potkává historie s přírodními krásami. Tato idylická lokalita v Defurových Lažanech s kořeny ve 14.století je obklopena lesy a loukami, které nabízejí krásné výhledy směrem na Šumavu.

Naše chalupa je dokonalým výchozím bodem pro výlety do okolí, kde na vás čekají žulové lomy vhodné i ke koupání, aquapark, rybníky, turistické trasy s nádhernou přírodou, cyklotrasy a běžecké trasy, hrady, zámky, muzea, skanzen, pivovar, vyjížďky na koních či sjíždění Otavy vhodné i pro začátečníky. Podšumavská chalupa je skvělá i pro lenošení a odpočinek, nabírat sílu můžete u Netflixu či O2TV, jejichž účet je přihlášený a hostům chalupy plně k dispozici. Relax nabízí také naše infrasauna.

Cena Silvestru 2024: 25000,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Defurovy Lažany pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook