Domek na vinohradech - Hlohovec - Silvestr 2024

Domek na vinohradech Hlohovec Domek na vinohradech Hlohovec pronájem Hlohovec - Rekreační dům - 3 Obývací pokoj
Hlohovec - Rekreační dům - 5 Hlohovec - Rekreační dům - 6 Hlohovec - Rekreační dům - 7 kuchyň s posezením

...více fotek na e-chalupy.cz

Srdečně Vás zveme do Domku na vinohradech (80m²), který nově nabízíme. Domek s velkou zahradou poskytujeme celoročně jako celý dům k pronájmu pro jednu skupinu lidí: 1 - 8 osob. Je umístěn přímo v srdci Lednicko - valtického areálu mezi naše nejkrásnější zámky Valtice 4 km, Lednice 4,5 km a spoustu dalších úžasných staveb na území bývalého Lichtenštejnského panství. Stojí na konci malebné obce Hlohovec a navazuje přímo na vinařské a cyklistické stezky, kterými se na kole či pěšky dostanete například do Valtic až k zámku. Je vhodný pro rodiny s dětmi, skupinu přátel ale i romantický pobyt ve dvou. Interiér je nově zrekonstruovaný. Domek a zahrada nemá žádné přímé sousedy a vy zde budete mít soukromí. Podmanivý výhled na Hlohovec či Pálavu Vás vybídne k relaxaci a posezení u dobrého vína. Na domek navazuje louka a vinice.

Kolem domu je velká oplocená zahrada 500m² s řádky vinné révy, ovocnými stromy a bylinkovou zahrádkou. Součástí zahrady je přístřešek pro uschování kol (možnost nabíjení elektrokol), 2 venkovní posezení, solární zahradní sprcha, dřevěné dětské pískoviště, venkovní gril a zahradní WC (suché). K dispozici jsou 4 soukromá parkovací místa a další kolem domu.

Cena Silvestru 2024: 4300,- kč

Maximální kapacita rekreačního domu pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Rekreační dům nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Hlohovec pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook