Vila Tanvald - Tanvald - Šumburk nad Desnou - Silvestr 2024

Vila Tanvald Vila Tanvald - Šumburk nad Desnou třílůžková ložnice přízemí třílůžková ložnice přízemí
WC přízemí Chodba přízemí Samostatný sprchový kout k dvoulůžkové ložnici přízemí dvoulůžková ložnice se sprchovým koutem přízemí

...více fotek na e-chalupy.cz

V Jizerských horách, mezi obcemi Tanvald a Desná, 12 km od Jablonce nad Nisou a 7 km od přehrady Souš. Přestože je vila prakticky ve městě, je z velké části obklopena zelení a vzrostlými stromy, které zajišťují dostatek soukromí a příjemný výhled do přírody. Místo je vhodné k turistice, cyklistice, v zimě zejména k lyžování – Skiareál Tanvaldský Špičák – největší lyžařský areál v blízkém okolí (5 km od ubytování). Tanvald je součástí nejsevernějšího pohoří Česka, Jizerských hor. Jsou vyhlášenou turistickou, rekreační a také sportovní oblastí. V létě jsou oblíbeným místem pro turistické a cykloturistické výpravy. V zimě tu na Vás čeká soustava běžkařských stop, nazývaná Jizerská magistrála. V blízkém okolí se návštěvníkům nabízí mnoho výletních cílů a zajímavostí – aquapark a přehrada s pláží v Jablonci nad Nisou (13 km), zřícenina hradu Zbiroh (25 km), město Liberec se zoologickou zahradou (24 km), muzeum Járy Cimrmana (5 km), množství bunkrů a opevnění z Druhé světové války či rozhledna Štěpánka (7 km). Jablonec nad Nisou je známý svou sklářskou tradicí. Najdete zde muzeum skla a muzeum bižuterie. Nevynechejte ani legendární zubačku Tanvald – Kořenov – Harrachov, zážitek zejména pro děti a technické nadšence.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Upřesňující podmínky: termín: 28.12.2024-4.1.2025 Cena na dotaz

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 25 osob. Vila nabízí k ubytování 9 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Tanvald - Šumburk nad Desnou pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jizerské hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook