Chata Styl - Strážné - Vápenice - Silvestr 2024

Chata Styl Chata Styl Horní Lánov Chata STYL Chata STYL
Chata Styl Horní Lánov bazén Strážné - Vápenice - Chata - 7 Strážné - Vápenice - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Srdečně Vás zveme do naší Chaty STYL, která se nachází na polosamotě v horském středisku obce Strážné. Krásný čas v krkonošské přírodě budete trávit na úpatí Strážné Hůry ve výšce 806m. n. m. Poloha chalupy je rájem pro milovníky čerstvého ovzduší, vášnivé sběrače hub a vyznavače aktivní dovolené, kterou strávíte pomocí pěší turistiky, cykloturistiky či v zimě na běžkách a lyžích na rozlehlých okolních kopcích. Od centra obce Strážné budete vzdálení cca 1,8km - připravte se na absolutní klid a soukromí.

Celková kapacita 28 osob je rozprostřena mezi sedm samostatných ložnic. Objekt rádi pronajmeme jedné skupině po čas celého roku. Uspořádejte si u nás třeba rodinné setkání, školní výlet nebo teambuilding a stravte společný čas v horském prostředí s vůní přilehlého lesa. Navíc si v letních horkých dnech zamilujete možnost osvěžení ve venkovním bazénu a v zimě své tělo po sportovním výkonu naložíte do vířivky nebo sauny a odpočinete si fyzicky i mentálně.

Cena Silvestru 2024: 50000,- kč

Upřesňující podmínky: 27.12.-1.1. cena za 5 noci

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 28 osob. Chata nabízí k ubytování 7 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Strážné - Vápenice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook