Chata Hubertka Krkonoše - Vítkovice v Krkonoších - Silvestr 2024

Chata Hubertka Vítkovice v Krkonoších Chata Hubertka Krkonoše - zima Chata Hubertka Krkonoše - uprostřed ski areálu, krásný výhled Chata Hubertka Krkonoše - lyžařský areál
Chata Hubertka Krkonoše - vlek TLV Chata Hubertka Krkonoše - duha Chata Hubertka Krkonoše - spodní stanice vleku, děti vítány Chata Hubertka Krkonoše - západ sluníčka

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata Hubertka Krkonoše leží ve Vítkovicích v Krkonoších uprostřed ski areálu Janova Hora a nabízí celoroční ubytování. Kolem je krásná příroda, klid. V zimním období hostům zajišťujeme vývoz a svoz zavazadel 1x v rámci pobytu, neboť chata není v toto roční období dostupná autem. Stačí si nazout lyže a jste hned na lyžařském svahu. Využijte veškerého pohodlí, které apartmány nabízí, můžete si sami uvařit v plně vybavených kuchyních nebo se jít občerstvit do "Hospůdky", která je v přízemí Chaty Hubertky. Veřejné parkoviště se nachází 100m od spodní stanice vleku. Přijet můžete i autobusem, zastávka je přímo u parkoviště. V mimosezonu a v letních měsících dojedete pohodlně autem až před chatu, kde má každý apartmán své parkovací místo.

Přírodní sportoviště (houpačka, TRX, slackline), venkovní letní bazén, grilování, táborový oheň, parkování pro karavany.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 32 osob. Chata nabízí k ubytování 8 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vítkovice v Krkonoších pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krkonoše.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook