Glamping Slunečno - Kamenice - Dobšín - Silvestr 2024

Glamping Slunečno Dobšín Kamenice Glamping Penzion Slunečno Dobšín Kamenice Kamenice - Dobšín - Chatka - 3 Kamenice - Dobšín - Chatka - 4
Kamenice - Dobšín - Chatka - 5 Kamenice - Dobšín - Chatka - 6 Kamenice - Dobšín - Chatka - 7 Kamenice - Dobšín - Chatka - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Luxusní glamping Slunečno v srdci Českého Ráje.... Poklidné ubytování v moderně zařízených glampingových chatách. Přijeďte si užít dovolenou a načerpat nové síly do srdce Českého ráje. K dispozici budete mít veškerý luxus a pohodlí doslova krok od přírody. Každá chata disponuje samostatnou terasou s výhledem do přírody.

Ubytování nabízíme v areálu nově zrekonstruovaného rodinného penzionu, v deseti stylově zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením, nebo poklidné ubytování v moderně zařízených glampingových chatách, které disponují samostatnou terasou s výhledem do přírody. Součástí penzionu a chat je parkoviště, wifi zdarma, hřiště …. Krásná přírodní zákoutí v areálu penzionu nabízí místa pro Váš relax a odpočinek. V létě se můžete osvěžit ve velkém bazénu a v chladnějším počasí ohřát v sauně. Služby restaurace a naše vyhlášená domácí lokální kuchyně jsou pro nás samozřejmostí, podáváme snídaně, obědy i večeře …. Pojďte s námi objevovat krásy Českého Ráje.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chatek pro silvestrovský pobyt je 16 osob. Chatka nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Kamenice - Dobšín pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Český ráj.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook