Chata Dandelion - Černá v Pošumaví - Radslav - Silvestr 2024

Chata Dandelion Chata Dandelion Černá v Pošumaví - Radslav Černá v Pošumaví - Radslav - Chata - 3 Černá v Pošumaví - Radslav - Chata - 4
Černá v Pošumaví - Radslav - Chata - 5 Černá v Pošumaví - Radslav - Chata - 6 Černá v Pošumaví - Radslav - Chata - 7 Černá v Pošumaví - Radslav - Chata - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Zrekonstruovaná chata se nachází v chatové osadě Radslav v Černé v Pošumaví a nabízí krásný výhled na jezero, které se nachází jen 80m od chaty. Chata je nově a moderně zařízena, aby splňovala Vaše veškeré požadavky a představy, včetně kompletně vybavené kuchyně pro malé i velké vaření včetně trouby a myčky. V koupelně s prostorným sprchovým koutem se nachází pračka, kterou můžete během svého pobytu kdykoliv použít.

Chata také nabízí krásnou sluneční terasu orientovanou na JV s nádherným výhledem na jezero. Na terase je opalovací lehátko a také venkovní posezení s možností použití elektrického grilu. Na zahradě se pak nachází ohniště a menší sezení.

Cena Silvestru 2024: 4200,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za noc/min 4 noci

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 5 osob. Chata nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Černá v Pošumaví - Radslav pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook