Cyklochata - Štítary - Silvestr 2024

Cyklochata pronájem Vranovská přehrada Štítary Pronájem chaty u Vranovské přehrady Cyklochata Štítary Společenská místnost a jídelna s velkým krbem Prosklená veranda s výhledem do lesa
Ložnice Ložnice Kuchyně Stolní fotbálek

...více fotek na e-chalupy.cz

Chata se nachází v chatové osadě Štítarský les, v těsné blízkosti Vranovské přehrady, nedaleko zámku Vranov nad Dyjí, pouze 5 minut chůze od hlavní pláže Vranovské přehrady, centra veškerého dění. Tato atraktivní lokalita je ideální pro milovníky koupání, vodních sportů, rybaření, houbaření (blízkost lesa), turistiky a cykloturistiky. Na své si přijdou i zájemci o historické památky, mezi které patří například zámek Vranov, zřícenina hradu Cornštejn a hrad Bítov.

Chata stojí na neoploceném travnatém pozemku obklopeném vzrostlými stromy. Chata disponuje sedmi ložnicemi shodně vybavených patrovými lůžky a skříněmi, společenskou místností s krbem, TV se satelitním příjmem, stolním fotbálkem a kuchyňským koutem. Ze společenské místnosti se vstupuje na prosklenou verandu (posezení) a do koupelny (2 samostatná WC, 2x umyvadlo, zrcadlo, oddělený sprchový kout). U chaty je k dispozici ohniště, plastový zahradní nábytek, venkovní přístřešek (párty stan 3x3 m) a přenosný zahradní gril. Možnost zapůjčení loděk a paddleboardů po domluvě s majitelem.

Cena Silvestru 2024: 6760,- kč

Upřesňující podmínky: cena od, min. 3 noci

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 28 osob. Chata nabízí k ubytování 7 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Štítary pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook