Relaxace v blízkosti Poděbrad - Opolany - Kanín - Silvestr 2024

ubytování Kanín Relaxace v blízkosti Poděbrad Opolany - Kanín - Chalupa - 3 Opolany - Kanín - Chalupa - 4
Opolany - Kanín - Chalupa - 5 Relaxace v blízkosti Poděbrad pronájem Kanín Opolany - Kanín - Chalupa - 7 Opolany - Kanín - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Rádi bychom Vám nabídli jedinečnou možnost odpočinku od ruchu velkoměsta s příležitostí zůstat přesto v jeho těsné blízkosti. Naše ubytování Relaxace v blízkosti Poděbrad se nachází v klidné lokalitě vesnice Kanín s absolutním soukromím, nedaleko malebné řeky Cidliny, lesů a cyklotras.

Dům, situovaný na kraji obce, nabízí ideální místo pro klidný pobyt s možností procházek v přírodě. Ubytování je vzdáleno pouhých 5 km od města Poděbrady, kde si můžete vychutnat večeři v jedné z místních restaurací. Výhodou našeho místa je také blízkost k Praze, kam se dostanete autem za pouhých 30 minut. Ideální poloha umožňuje spojení klidného venkova s možnostmi kulturního a společenského života ve městě. Naše ubytování vám poskytuje komfort a pohodu. V případě zájmu je možné objednání snídaní! Jsme připraveni vám zajistit příjemný pobyt a poskytnout veškeré informace, které by vám mohly být užitečné. Těšíme se na vaši návštěvu!

Cena Silvestru 2024: 6000,- kč

Upřesňující podmínky: Vratná kauce 5000Kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 5 osob. Chalupa nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Opolany - Kanín pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook