Chata Pohoda u Nechranic - Kadaň - Tušimice - Silvestr 2024

Chata Pohoda u Nechranic Chata Pohoda u Nechranic pronájem Kadaň - Tušimice Chata Pohoda u Nechranic pronájem Nechranická přehrada Výhled z podkrovního pokoje na přehradu
Obývací pokoj s krbem Obývací pokoj s krbem Obývací pokoj Propojení obývacího pokoje a balkonu

...více fotek na e-chalupy.cz

Nová, v roce 2023 zkolaudovaná, chata, spíš plnohodnotný dům, se nachází na břehu přehrady Nechranice. Vzdušnou čarou je to k vodě pár desítek metrů, nicméně chata je postavena na zalesněném svahu nad vodní hladinou. Chata Pohoda u Nechranic je umístěna v „malé chatové osadě“, která se vine podél příjezdové komunikace. Vzhledem k tomu, že jsme 8 km od Kadaně a cca 3 km od hlavní silnice, je tu opravdu klid a pohoda. Odtud také pochází název naší chatičky.

Chata má přízemí, do něhož se vstupuje po pár venkovních schodech, podkroví a podzemní podlaží. V přízemí je hlavní prostor – obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na částečně zastřešený balkon, kuchyň s jídelním koutem, koupelna s vanou a umyvadlem, samostatné WC. Balkon je ideálním místem pro posezení s výhledem do korun stromů a částečně i na Nechranickou přehradu. Podkroví poskytuje soukromí s výhledy na vodní hladinu a na Krušné hory. Jsou zde dva pokoje se samostatnými vstupy, každý se 3 lůžky. Vzhledem k tomu, že v obývacím pokoji je rozkládací gauč, je maximální kapacita chaty 8 lůžek (optimum je však 6). Po dohodě je možné poskytnout i lůžkoviny za příplatek 80Kč/ks.

Cena Silvestru 2024: 20000,- kč

Upřesňující podmínky: min. 4-5 nocí, cena za více nocí dohodou

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chata nabízí k ubytování 2 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Kadaň - Tušimice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Západní Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook