Vinařský dům Mařatice - Uherské Hradiště - Mařatice - Silvestr 2024

Vinařský dům Mařatice - Mezonetový domek se zahradou Vinařský dům Uherské Hradiště - Mařatice Zahrada s venkovním bazénem Vinařský dům Uherské Hradiště - Mařatice Zahrada s venkovním bazénem Historický dům - Vinařský dům Mařatice
Degustační rotunda Venkovní posezení u mezonetového domku Uherské Hradiště - Mařatice - Rekreační dům - 7 Ložnice na apartmánu v historickém domě

...více fotek na e-chalupy.cz

Vinařský dům Mařatice nabízí ubytování v nově zrekonstruovaném nejstarším domě Vinohradské ulice a v přilehlé novostavbě mezonetového domku. Celková kapacita ubytování je 16 osob a minimální délka ubytování jsou dvě noci. Pro hosty je vyhrazeno 10 parkovacích míst naproti historického domu čp. 260.Oba ubytovací objekty jsou celoročně obyvatelné, nekuřácké, s WIFI připojením zdarma. Hostům jsou k dispozici ručníky a ložní prádlo. Možnost zapůjčení dětské postýlky zdarma. Hosté mohou využívat venkovní terasu s posezením a grilem. Příjemné osvěžení v horkých letních dnech poskytne venkovní bazén o rozměrech 6 x 3 metru.

Ubytování v historickém domě: Kapacita ubytování v historickém domě je 10 osob. V prvním patře se nachází prostorný apartmán až pro 5 osob s vybavenou jídelnou včetně kuchyňského koutu, se sociálním zařízením se sprchou nacházejícím se ve společných vstupních prostorech domu. V kuchyni je varná konvice, varná deska, lednice, nádobí a LCD televize. Apartmán disponuje dvěma oddělenými ložnicemi. V podkroví jsou dva samostatné pokoje – dvoulůžkový a trojlůžkový, s vlastním sociálním zařízením se sprchou, vybavené LCD televizí a klimatizací.

Cena Silvestru 2024: 19500,- kč

Maximální kapacita rekreačního domu pro silvestrovský pobyt je 16 osob. Rekreační dům nabízí k ubytování 6 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Uherské Hradiště - Mařatice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jižní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook