Domeček v Chaloupkách - Chodouň - Silvestr 2024

Domeček v Chaloupkách pronájem Chodouň Domeček v Chaloupkách Chodouň, obývací část s kachlovými kamny. Kuchyň s jídelním koutem, obývací částí a kachlovými kamny. Chodouň - Chalupa - 4
Chodouň - Chalupa - 5 Kuchyň s jídelním koutem, obývací částí a kachlovými kamny. Kuchyň s jídelním koutem, obývací částí a kachlovými kamny. Chodouň - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Rádi bychom vám nabídli nově zrekonstruovanou vesnickou chalupu v centru klidné obce Chodouň. Pokud chcete zažít klasický život na vesnici se vším, co to obnáší, je tento Domeček v Chaloupkách určen právě pro vás. Obec Chodouň je přitom velmi blízko hlavního města Prahy (cca 25 min. po nedaleké dálnici D5) a Berouna (cca 10 min), ale především leží v centru našich nejvýznamnějších kulturních památek - Koněpruských jeskyní, hradu Karlštejn, zříceniny hradu Točník, hradu Žebrák, Křivoklátu. Obec Chodouň navíc obklopuje nádherná krajina, leží totiž na rozmezí brdských a křivoklátských lesů a CHKO Český kras. Okolí tedy nabízí nepřeberné množství výletů.

Domeček je prostorný, určený pro jednu rodinu, s uzavřeným dvorem a malou zadní zahrádkou, na které se nachází velká prostorná terasa. K chalupě patří i stylový zahradní domeček - letní kuchyňka a místnost určená na kola nebo jiné sportovní vybavení.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 10 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Chodouň pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Střední Čechy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook