Chalupa Rynartice 6 - Jetřichovice - Rynartice - Silvestr 2024

Rynartice 6 chalupa s bazénem chalupa v zimě venkovní posezení (pergola) Rynartice 6 chalupa s bazénem k pronájmu Jetřichovice
skluzavka, trampolína a pískoviště pro děti hřiště (9x15m) kuchyně společenská místnost

...více fotek na e-chalupy.cz

Rekreační chalupa Rynartice 6 se nachází v klidné části obce Rynartice, která je součástí obce Jetřichovice, v okrese Děčín. Pozemek je situován u lesa. Přestože objekt se nachází na konci účelové cesty, snadno se k němu dostanete (asfalt, část štěrk, od silnice 360m) a zaparkujete přímo u pozemku. Centrum obce je vzdáleno jen 700m. Obec leží v okrajové části Národního parku České Švýcarsko.

Celoročně nabízíme týdenní pobyty v rekreačním domě s kapacitou pro 9 hostů, který je obklopen velkým oploceným pozemkem (800m²). Objekt je vhodný pro menší skupiny či rodiny s dětmi. Dům tvoří dvě nadzemní patra s 5 - ti místnostmi určenými pro hosty (dva privátní pokoje zůstávají zamčené). V přízemí je vybavená kuchyň. Součástí přízemí je také obývací místnost s krbem, televizí se satelitním příjmem, DVD přehrávačem, rádiem s CD, elektronickými šipkami a posezením. V objektu je dostupný bezplatný WiFi internet.

Cena Silvestru 2024: 32000,- kč

Upřesňující podmínky: v ceně otop - dřevo do kamen

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 9 osob. Chalupa nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Jetřichovice - Rynartice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast České Švýcarsko.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook