Teambuilding House - Vřesina - Silvestr 2024

Vřesina - Vila - 1 Vřesina - Vila - 2 Vřesina - Vila - 3 Vřesina - Vila - 4
Pokoj ,,Delfín,, nyní 3 postele od 1.3. bude místo jednoduché postele poschoďová Pokoj ,,Delfín,, nyní 3 postele od 1.3. bude místo jednoduché postele poschoďová Pokoj ,,Jelen,, nyní 3 postele od 1.3. bude místo jednoduché postele poschoďová Pokoj ,,Jelen,, nyní 3 postele od 1.3. bude místo jednoduché postele poschoďová

...více fotek na e-chalupy.cz

Právě dokončujeme prostornou novostavbu s velkou saunou i viřivkou v úchvatné přírodní lokalitě se spoustou turistických a cyklo - tras. Teambuilding House je jako stvořen pro firemní a jiné akce. U nás máte soukromí a vše jako na dlani, např. 1km pěšinou do lázní Klimkovice a na druhou stranu zase na Ski, mini - zoo a střelnice Skalka. V létě můžete využít přírodní plovárnu Sareza. Ostrava, Mošnov, Štramberk, Beskydy nebo Jeseníky co by kamenem dohodil. Plánujete - li firemní akci, tak u nás budete na strategickém místě pro všechny různé aktivity. Samozřejmě jsme schopni na přání zajistit další služby.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita vily pro silvestrovský pobyt je 20 osob. Vila nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Vřesina pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Severní Morava.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook