Apalucha49 - Čeladná - Silvestr 2024

Apalucha49 se slunnou terasou chalupa k pronájmu Čeladná Apalucha498 Čeladná, Dětský hrad Objekt Apalucha49 Apalucha49 chalupa s bazénem Čeladná
Bazén bazén a zastřešení Terasa a slunečník Venkovní altán a ohniště

...více fotek na e-chalupy.cz

Stylové ubytování v Beskydech v nové chalupě pro 12 osob (výjimečně 14 osob) v Čeladné. Apalucha49 je ideální místo pro rodinnou dovolenou nebo jen víkend s partou přátel, kde nádherně zrelaxujete a načerpáte plno nových sil při Wellness pobytu. Apalucha49 se nachází v údolí Beskyd obklopena nádhernou přírodou, která vybízí k mnoha aktivním formám odpočinku. Ano, máme pro Vás nádherné vyžití v zastřešeném bazénu se slanou vodou a samostatný prostor kde se budete oddávat sauně. Součástí sauny je i posezení, samozřejmě sprcha a toaleta. Sauna se nachází v samostatném objektu vedle hlavního domu (cca 7m). Bazén se nachází hned vedle prostorné pergoly a Vy tak můžete plynule přecházet mezi bazénem, opalovací částí a částí kde se již budou určitě připravovat nějaké dobroty z grilu. Gril, ohniště a dřevo je samozřejmě k dispozici. Už to vidíte? Dále je k dispozici dětský hrad a celá zahrada. Pozemek má rozlohu 1000m². Celý objekt je oplocen.

Malebná vesnice Čeladná v údolí řeky Čeladenky se rozprostírá mezi několika Beskydskými horami – Smrk (1276m), Malý Smrček (711m), Smrček (858m), Malá Stolová (1009m), Skalka (964m).

Cena Silvestru 2024: 36000,- kč

Upřesňující podmínky: min počet nocí jsou 3. Cena 36000,- Kč je pro 3 noci. Pokud budou 4, tak cena je 45 300,-Kč.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 14 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Čeladná pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook