Chřibská90 | Vesnické reggae - Silvestr 2024

Chřibská90 pronájem chalupy Chřibská Chřibská90 pohled na dům z cesty Chřibská90 Vesnické reggae pronájem Chřibská - pohled z příjezdové cesty Dům a zahrada na podzim
Vstupní hala Předsíň Kuchyně Vybavení kuchyně

...více fotek na e-chalupy.cz

Chřibská90 je ochutnávka vesnického života. V klidné zástavbě rezidenční části vesnice, se starousedlíky, v dochozí vzdálenosti jak na náves, tak do přírody. V kakofonii typických vesnických zvuků a jevů - štěkot psa, cirkulárka, hudba ze sousedského posezení, projíždějící traktor. Jakkoli blízko ulice, tak v soukromí vzrůstající zahrady s altánem. Domek je vhodný pro jednu partu/rodinu, maximálně dvě hodně blízké. Sice má dvě podlaží a v každé je místo na spaní, ale prostor je pojat loftově - maximálně otevřeně. Namísto původní půdy vznikly “stáje”, dvě zóny oddělené jen rastrem se závěsy. Ve větší z nich na vás čeká obří perličková lázeň.

Jak přistoupit k poměrně malé, tmavé, tradiční roubence v zástavbě, když potřeby a komfort současníků se radikálně hnuly? Horní patro - původně půdu - jsme ponechali tmavé, je to experiment. Předělat se to dá vždy. Ani prostor jsme nechtěli rozbít příčkami, tak jsme si troufli hosty v pokojích tak trochu ustájit… uvidíte. Můžete o tom rozjímat ve velké perličkové lázni v jednom z horních pokojů. Sednice a kuchyň se jen převlékly do současnosti. Tak uvidíme, jak se tu všichni budeme cítit :)

Cena Silvestru 2024: 24000,- kč

Upřesňující podmínky: Cena za 4 noci včetně všech poplatků a energií

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Chřibská pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast České Švýcarsko.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook