Marcelína - Mikulov v Krušných horách - Silvestr 2024

Chalupa Marcelína Marcelína chalupa k pronájmu Mikulov v Krušných horách Marcelína ubytování Mikulov u Teplic Chalupa Marcelína Mikulov v Krušných horách
Mikulov v Krušných horách - Chalupa - 5 výhled z chaty na sjezdovku Mikulov v Krušných horách - Chalupa - 7 ubytování Mikulov v Krušných horách

...více fotek na e-chalupy.cz

Nově zrekonstruovaná horská chata Marcelína až pro 20 osob, se nachází ve středu malebné obce Mikulov v Krušných horách cca 15km od lázeňského města Teplice. Jedná se o turistické místo, které nabízí nepřeberné množství vyžití. V zimních měsících, zejména milovníci lyžování, snowboardingu a podobných činností využijí svahy Bouřňáku, který je od chaty vzdálen jen 350 metrů. Běžkaři ocení tratě nedaleko chaty, které vedou přes Krušnohorskou magistrálu. Ale ani v létě není Mikulov ničím pozadu. Vzhledem k poloze si na své přijdou milovníci pěší turistiky i horských kol. Většina turistických tras je již propojena s nedalekým Německem. Zejména příhraniční město Altenberg, zde naleznete lyžařské středisko, bobovou dráhu a lázně s termálním venkovním bazénem a mnoho dalšího.

Chata je vybavena stolním tenisem, billiardem, šipkami, stolním fotbálkem pro zábavu, zatímco finská sauna a koupací sud přinášejí relaxaci. Ideální destinace pro milovníky sportů i přírody a zasloužené relaxace.

Cena Silvestru 2024: 69900,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 20 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Mikulov v Krušných horách pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Krušné hory.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook