Srubová chata Tis - Heřmanovice - Silvestr 2024

Chata Tis ubytování Heřmanovice Chata Tis Heřmanovice pronájem Chata Tis Heřmanovice - Chata pronájem Jeseníky Chata se zahradou a okolím
Chata Tis Heřmanovice - Chata pronájem Jeseníky Chata Tis Heřmanovice - Chata pronájem Jeseníky - Zahrada Chata Tis Heřmanovice podzim - Chata pronájem Jeseníky - Pohled z ulice Chata Tis Heřmanovice podzim - Chata pronájem Jeseníky - Pohled z ulice

...více fotek na e-chalupy.cz

Kompletně moderně zrekonstruovaná Srubová chata Tis (2023) s nově vybudovaným zděným sociálním zázemím a saunou stojí na slunném rovném pozemku s nádherným výhledem na okolní pastviny a kopce. Pozemek tvoří okrasná zahrada s přírodním jezírkem a je obklopen vzrostlými keři a stromy, takže utváří klidnou oddychovou zónu s pocitem polosamoty.

Chata je ze dvou slunných stran obklopena vkusně dlážděnou terasou se dvěma venkovními posezeními a klidovou zónou s výstupem ze sauny. Venkovní část je tak přímo předurčena k maximálnímu využití zejména během teplejších dní a večerů.

Cena Silvestru 2024: 59000,- kč

Upřesňující podmínky: 27.12.2024 - 1.1.2025

Maximální kapacita chaty pro silvestrovský pobyt je 12 osob. Chata nabízí k ubytování 4 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Heřmanovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook