Chalupa Kociánka - Loučná nad Desnou - Kociánov - Silvestr 2024

Chalupa Kocianka v zimě Loučná nad Desnou Chalupa Kocianka v zimě Loučná nad Desnou Loučná nad Desnou - Kociánov - Chalupa - 3 Loučná nad Desnou - Kociánov - Chalupa - 4
Loučná nad Desnou - Kociánov - Chalupa - 5 Loučná nad Desnou - Kociánov - Chalupa - 6 Terasa s posezením u chalupy Loučná nad Desnou - Kociánov - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Soukromá chalupa v srdci Jeseníků v obci Loučná nad Desnou. Nachází se v malebné vesničce s nádherným výhledem na okolní hory. V katastru obce je i skiareál Kouty a Červenohorské sedlo. Chalupa je postavená ve svahu, obytné je přízemí, střed, podkroví. Chalupa je pohodlná a plně vybavená pro pobyt a rekreaci s výlety do okolí na lyže, kolo, turistiku nebo bazén (termály Velké Losiny).

Nabízíme pronájem celé chalupy, ve které se pohodlně ubytuje až 16 osob. Chalupa je plně vybavena pro vaše pohodlí a pohodu, včetně venkovního posezení s ohništěm, televize, internernetu.

Cena Silvestru 2024: 0,- kč

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 16 osob. Chalupa nabízí k ubytování 5 ložnic.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Loučná nad Desnou - Kociánov pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Jeseníky.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook