Chalupa v srdci Valašska - Velké Karlovice - Silvestr 2024

Chalupa v srdci Valašska pronájem Velké Karlovice Chalupa v srdci Valašska ubytování Velké Karlovice Chalupa v srdci Valašska ubytování Velké Karlovice Velké Karlovice - Chalupa - 4
Velké Karlovice - Chalupa - 5 Velké Karlovice - Chalupa - 6 Velké Karlovice - Chalupa - 7 Velké Karlovice - Chalupa - 8

...více fotek na e-chalupy.cz

Chalupa v srdci Valašska se nachází 300 metrů od centra typicky valašské obce Velké Karlovice. V okolí se nachází několik lyžařských středisek - Karolinka, Kyčerka, Soláň, Horal, Kohůtka. Za špatného počasí je k dispozici 2 km vzdálený Aquapark Vodní svět s vyhřívanou vodou, saunovým světem, brouzdalištěm pro malé děti a zážitkovým bazénem s tobogánem. Součástí areálu je i dětský svět s atrakcemi. Přímo na hranici zahrady prochází jedna z nejdelších cyklostezek v ČR po které se přímo dostanete do okolních obcí a dalších cílů Vašeho pobytu. Například přírodní vodní nádrž ke koupání "Balaton" v Karolince, 14 km. Chalupa se nachází v bezprostřední blízkosti lesů k houbaření a dalších turistických tras. Sousedka Bohuška peče ty nejlepší frgály v celých Beskydech. V obci se nachází výběr vyhlášených wellness například s termální vodou - Hotel Horal. Samotné Karlovice mají nová sportoviště a letní koupaliště s vyhřívanou vodou. Součástí Resortu Valachy je golfové hřiště a tréninkové odpaliště.

Cena Silvestru 2024: 7000,- kč

Upřesňující podmínky: 7000,- za noc, minimum 4 noci.

Maximální kapacita chalupy pro silvestrovský pobyt je 8 osob. Chalupa nabízí k ubytování 3 ložnice.

Zobrazit detail objektu na e-chalupy.cz

Kam dál?

Prohlížíte si nabídku silvestrovských pobytů v obci Velké Karlovice pro rok 2024 na chatách a chalupách pro oblast Beskydy.


Kontakt / provozovatel
Vložit nabídku na Silvestra
Silvestrovské pobyty
SuperSilvestr CZ



facebook